Date: 18 January 2019
Time: 00:00 - 00:00
Jeugd | Literatuur

€ 8,50

Journalist/schrijver Mark van der Werf heeft een hele serie Meester Mark-boeken geschreven. Vanavond geeft hij een lezing over zijn onderwijservaringen. Organisatie: Bibliotheek Oostland ism Theater ‘t Web.

Wat is het geheim van juffen en meesters die nog altijd met ontzettend veel plezier én energie les geven? Hierover en over zijn eigen ervaringen vertelt schrijver Mark van der Werf, ook wel bekend als Meester Mark. Iedereen die zich betrokken voelt bij het (basis)onderwijs is van harte welkom.

Tijdens deze lezing vertelt Meester Mark niet alleen over zijn eigen onderwijservaringen. Hij deelt ook de verhalen en tips van een heleboel andere juffen en meesters. “Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden.”

Uiteraard komen er ondertussen een heleboel kinderlogicaplaatjes langs, en staat Meester Mark ook stil bij zijn nieuwe boek ‘Schoolpleinmoeders’. Want van hen valt natuurlijk ook van alles op te steken!’

Kaarten

Kaarten voor deze voorstelling kosten € 8,50 en zijn te koop via de website van Bibliotheek Oostland.