Date: 11 May 2024
Time: 20:00
Cabaret | Theater

€20,00
Wie kent ze niet? Pieter excelleerde op de buis bij het tv-programma Padoem Patsss (‘Pieter Jouke dames en heren’) en schrijft voor onder meer Dit Was Het Nieuws en De Avondshow met Arjen Lubach. Ronald is met enige regelmaat te zien bij talkshows én was finalist van De Slimste Mens. Allebei zijn ze een beetje absurd. En allebei staan ze vanavond op ons podium met het absurde interview-theater-taalprogramma De Staat van Verwarring. Zo interviewen ze twee spraakmakende Bleiswijkers: Vivien Erwich (van het Oranjecomité) en Jan Vermin (aka De Sint). 100% lachgarantie.

Jouke excelleerde op de buis bij het oneliners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’ Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s, Pieter werkt mee aan Dit Was Het Nieuws en eerder aan het satirische programma Zondag Met Lubach en De Avondshow met Arjen Lubach (VPRO), hij was te horen bij De Taalstaat, bij GIEL op VERONICA. Hij presenteerde CQC, was te zien bij De slimste mens, en Koppensnellers. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek). Jouke speelt dit seizoen ook zijn solo cabaretvoorstelling ‘Sluikstort’ in de theaters.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant eerder. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant. Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en staat dit seizoen in de theaters met zijn solovoorstelling ‘Als mens’. Hij was ook te zien in het VARA-televisieprogramma RAMBAM, als gast in diverse talkshows o.a. OP1, De Vooravond, DWDD en bij Khalid & Sophie. Snijders was finalist in De Slimste Mens en publiceerde meerdere boeken en scheurkalenders met Fedor van Eldijk. Snijders ontving overweldigende reacties op zijn Wim T. Schippers-docu die hij maakte voor de VPRO.

Aanvangstijd
De deuren van de zaal gaan een half uur voor start van de voorstelling open.

Kaarten
Kaarten koopt u via onze ticketshop.