Date: 7 May 2022
Time: 00:00 - 00:00
Film | Muziek

€7,50
Een avondje naar de film in Bleiswijk? Dat kan tijdens Film Plus. Voor en na de filmvoorstelling is er goede livemuziek door harpiste Wendy Rijken. En als klap op de vuurpijl zijn er gratis hapjes. Vandaag draaien we ‘De beentjes van Sint-Hildegard’ uit 2020. (Deze film komt in de plaats van Godfather I).

Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de overzorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten?

Harpiste

Wendy is als freelance musicus gespecialiseerd in het spelen in professionele harmonie-orkesten en fanfares in binnen- en buitenland. Ze is de vaste harpiste van Koninklijke Fanfare Kempenbloei uit Achel te België. Als onderdeel van dit orkest behaalde zij in 2009, 2013 én 2017 de wereldtitel in de hoogste klasse op het befaamde Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Daarnaast is zij de vaste harpiste van het kamerorkest Sinfonia Rotterdam. Zij verleent regelmatig haar medewerking aan koren en is te horen als soliste in verschillende concertseries. Lees verder

Kaarten
Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf 1 maand voor de datum te koop via onze ticketshop, vanaf 9.00 uur. Houdt u bij het kopen van kaarten rekening onze actuele coronamaatregelen. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet ingeruild worden.