Date: 2 June 2018
Time: 00:00 - 00:00
Theater

Uitverkocht

Drie cabaretiers ‘try-outen’ tijdens de show ‘TRYO’ (een deel uit) hun avondvullende shows: Tom Lash, Sidney Schmeltz, Wouter Monden.

Tom Lash

Tom Lash is cabaretier. In 2012 stond hij op 18 jarige leeftijd in de finale van Cameretten, één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. In 2014 maakte hij samen met collega-cabaretier Roel Meijvis een oudejaarsconference die ze na een korte tour door het land op oudejaarsavond in poptempel Paradiso in Amsterdam speelden. Ook maakt Tom op onregelmatige basis columns voor NPO radio 1.

Niet alleen op het podium is Tom actief, ook achter de schermen zet hij zich in. Samen met een aantal jonge bevriende cabaretiers startte hij begin 2015 het impresariaat Boomhut Zaken. Vanuit daar produceren ze hun eigen voorstellingen, verkopen die aan de theaters en zorgen ze dat de zalen goed gevuld zijn. De kerngedachte er achter: ‘alles zelf doen, en er keihard voor werken’.

Tom is geëngageerd, scherp en bevlogen. Hij is niet snel tevreden en probeert zijn materiaal altijd boven het gemiddelde uit te laten steken. Als hij zich ergens kwaad over maakt gaan alle remmen los en zal hij alles wat hij heeft inzetten om zijn punt te maken. En berg je dan maar…

 

Sidney Schmeltz

Hooggeleid is de eerste avondvullende show van comedian en internetfenomeen Sidney Schmeltz. Zijn uitspraken maken hem razend populair met miljoenen views op YouTube. Geboren in Groningen, maar al jaren wonende in Zuidoost, neemt deze gediplomeerde reisleider je mee op een tour door zijn eigen leven. Maak kennis met zijn verleden, zijn heden en zijn visie op de toekomst.

Stilstaan is geen optie. Stilzitten trouwens ook niet. Hij zet graag een boompje op, maar zijn gulle hart is ook bereid die boom te delen. Laat je veroveren door zijn spontaniteit en humor en kom kijken naar een dikke show. Skippiebaldik. Met intilligentiedingen. Want een ding blijft een feit; zijn leven is hooggeleid.

 

Wouter Monden

De stijl van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de stijl van Wouter Monden. Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter won de Culture Comedy Award, is wekelijks te horen op Q-Music, schreef mee aan Dit Was Het Nieuws en is de vaste publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach en Padoem Patsss.

In ‘Zomaar’ gaat Wouter Monden op zoek naar het antwoord op de vraag: “Waarom doe je nou eigenlijk wat je doet?”. Tijdens het schrijven van deze voorstelling geeft Wouter Monden een unieke kijk achter de schermen. In wekelijkse vlogs is tot aan de première in 2018 (Utrecht International Comedy Festival) te zien wat er allemaal bij het creatieve proces komt kijken. Zo vertelt Wouter waarom hij doet wat hij doet.

 

Presentatie: Arjan Kleton

De presentatie van TRYO is in handen van Arjan Kleton. Eind 2014 ging hij voor het eerst als stand-up comedian het podium op, bijna 40 en een bucketlist. Dat was meteen een succes, dus ging Arjan er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen in het comedy circuit. Exact een jaar na zijn 1e optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam.

Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgt en dat is precies wat hij als comedian zijn publiek ook wil bieden, een leuke avond! Van studentes tot BN’ers en van gold-diggers tot zijn eigen ouders, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn gasten een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama, improvisatie, uiteraard met een beetje alcohol. Iedere vrijdag sluit Arjan (sport)week af op AllSportsRadio.