Date: 23 March 2024
Time: 20:00
Cabaret | Theater

uitverkocht
Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. Haar eerste avondvullende voorstelling is een ode aan de hysterische vrouw. Een tragikomische, muzikale en over the top one woman show over het vrouwbeeld in onze maatschappij. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

Het Parool noemde haar ‘een betoverende, ronduit sensationele performer’, De Volkskrant beschreef haar werk als ‘een eigenzinnig mengsel van kleinkunst, klassieke muziek opera en musical’ en de Theaterkrant schreef: ‘Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef!’.

Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy voert Valentina verschillende hysterische vrouwen ten tonele: onder andere een moordlustig geworden slachtoffer van de toeslagenaffaire, een body positive K3-sterretje en de Koningin van de Nacht passeren de revue, om uiteindelijk uit te komen bij Valentina zelf.

Kaarten
Kaarten koopt u via onze ticketshop.