Film Plus staat dit seizoen in het teken van Leef! Dat het leven vreemde verrassingen in petto heeft, bewijst Three Identical Strangers. De documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van een drieling die gescheiden opgroeit en zo’n twintig jaar later per toeval wordt herenigd. Three Identical Strangers wordt vertoond tijdens Film Plus op zaterdagavond 18 januari december. Voor en na de film is er livemuziek, en er zijn gratis hapjes.

Three Identical Strangers was dé filmhuis-hit van vorig jaar. En dat komt voor een belangrijk deel door het bizarre verhaal. De 19-jarige Robert Shafran ontdekt toevallig – op school – dat hij een tweelingbroer heeft: Eddy Galland. Maar niet veel later blijkt er nóg een broer te bestaan: David Kellman.

De broers blijken bij hun geboortes van elkaar gescheiden te zijn voor een psychologisch experiment. Ze zijn met opzet in verschillende milieus geplaatst: arbeidersmilieu, middenklasse en de hogere middenklasse. En het wordt steeds gekker. Vooral als je je bedenkt dat het allemaal echt gebeurd is.

Voor en na de vertoning van Three Identical Strangers is er livemuziek: binnenkort wordt bekendgemaakt welke artiest dan zal optreden. Daarnaast zijn er tijdens de pauze en na afloop hapjes.

Kaarten

Kaarten voor Film Plus van 18 januari kosten slechts €5,00. Dat is inclusief hapjes en livemuziek. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl. De deuren van Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) gaan open om 19.30 uur, de muziek start om19.45 en de film om 20.00 uur.