Welkom bij Theater ’t Web

Fijn dat u ons gevonden heeft. Cultuur, oefenen, lezen en ontmoeten, dat is de kern van het gezamenlijk cultuurhuis van Bibliotheek Oostland en Stichting Behoud ’t Web. Daarbij is Bibliotheek Oostland de nieuwe eigenaar en exploitant van ’t Web; de bibliotheek zal dan ook over enkele maanden verhuizen. Stichting Behoud ’t Web zorgt vanaf december voor de culturele programmering.

Programmering

Alle hieronder genoemde optredens zijn onder voorbehoud.

Joris Lehr – Hamlet

Datum: 19 september 2020

Tijd: 15.00

Joris Lehr – Hamlet

€7,50

Actie of geen actie, dat is de vraag… We beloven u: dat wordt genieten met meesterverteller Joris Lehr. Een spannende Shakespeare-detective voor iedereen vanaf 8 jaar.

(meer…)

Roel C. Verburg & Harry Glotzbach – Comedy & Guitars

uitverkocht

Roel kent u van oa Padoem Patsss, Harry van de Koen en Sander Show. In hun voorstelling ‘Comedy & Guitars’ brengen ze… Juist ja, comedy en gitaar.

(meer…)

Marcel Harteveld – Weet ik veel

Datum: 3 oktober 2020

Tijd: 20.00

Marcel Harteveld – Weet ik veel

€ 7,50

We zijn blij. Cabaretier Marcel Harteveld zou in mei optreden, maar die voorstelling kon wegens corona niet doorgaan. En gelukkig vonden we een gaatje om Marcel alsnog naar ons theater te halen!

(meer…)

Studio Dondersteen – Museum op z’n kop

Datum: 3 oktober 2020

Tijd: 15.00

Studio Dondersteen – Museum op z’n kop

€7,50

Kinderboekenweek! Daarom presenteren we (samen met Bibliotheek Oostland) ‘Museum op z’n kop’: een hilarische voorstelling voor kinderen boven de 4 jaar.
(meer…)

Max van den Burg – Cultureel Erfgoed – geannuleerd

Helaas, de voorstelling Cultureel Erfgoed van Max van den Burg is geannuleerd. Maar goed nieuws: we hebben Marcel Harteveld weten te strikken!

Kinderfilm: The Lion King

Datum: 10 oktober 2020

Tijd: 15.00

Kinderfilm: The Lion King

€3,50

De stemmen zijn geteld. Op zaterdagmiddag 10 oktober draaien we The Lion King, dé filmhit uit 2019!

(meer…)

Film Plus: Bohemian Rhapsody + Anna Lotte

Datum: 10 oktober 2020

Tijd: 19.45

Film Plus: Bohemian Rhapsody + Anna Lotte

uitverkocht

Legendarische film over een legendarische band (Queen) én een legendarische zanger (Freddie Mercury). En Film Plus is inclusief hapjes en livemuziek.

(meer…)

Amsterdams Kleinkunst Festival

Datum: 17 oktober 2020

Tijd: 19.00 / 21.00

Amsterdams Kleinkunst Festival

€10,00

Veel grote namen deden mee aan het AKF (oa Stefano Keizers, Pieter Derks, Claudia de Breij). Vanavond 2 keer een show door twee halvefinalisten (namen volgen).

(meer…)

Kinderfilm: Wreck-It Ralph, De Boskampi’s of Paddington?

€3,50

Film, popcorn en limonade. Tot 1 oktober kun je stemmen welke film we vandaag vertonen: Wreck-It Ralph, De Boskampi’s of Paddington?

(meer…)

Film Plus: Walk The Line

Datum: 7 november 2020

Tijd: 19.45

Film Plus: Walk The Line

€5,00

Over country-ster Johnny Cash en zijn June Carter. Schitterende rollen van Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon. En Film Plus is inclusief hapjes en livemuziek.

(meer…)

Laatste nieuws:

Wordt het Wreck-It Ralph, De Boskampi’s of Paddington?

Zaterdagmiddag 7 november draait in Theater 't Web in Bleiswijk weer een kinderfilm. Kinderen kunnen vooraf zelf stemmen welk film ze willen zien: Wreck-It Ralph, De Boskampi's of Paddington. Via www.theatertweb.nl kunnen kinderen tot 1 oktober stemmen op hun...

The Lion King in Theater ’t Web

De populaire animatiefilm The Lion King draait op 10 oktober in Theater 't Web. Op de film uit 2019 werd het meest gestemd tijdens een online stemming. Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij kijkt op tegen zijn vader en neemt zijn koninklijke...

Digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de programmering van Theater ’t Web

Vrienden gezocht

Steunt u ons initiatief? Wordt Vriend van Theater ’t Web.