Welkom bij Theater ‘t Web

Fijn dat u ons gevonden heeft. Cultuur, oefenen, lezen en ontmoeten, dat is de kern van het gezamenlijk cultuurhuis van Bibliotheek Oostland en Stichting Behoud ’t Web. Daarbij is Bibliotheek Oostland de nieuwe eigenaar en exploitant van ’t Web; de bibliotheek zal dan ook over enkele maanden verhuizen. Stichting Behoud ’t Web zorgt vanaf december voor de culturele programmering.

Programmering

Alle hieronder genoemde optredens zijn onder voorbehoud.

Oscar Arnold – Onder anderen

Date: 29 January 2022

Time: 20.00

Oscar Arnold – Onder anderen

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
Nederland leerde Oscar Arnold kennen door zijn deelname aan Holland’s Got Talent vorig jaar. Sindsdien wordt deze voormalige kantoormedewerker steeds vaker op straat herkend. Maar Bleiswijk kent hem al langer: hij trad al een paar keer op in ons eigen Theater ’t Web. Absurd en gortdroog.

(more…)

Muzikale talkshow: Leven in Lansingerland

Date: 30 January 2022

Time: 14.00

Muzikale talkshow: Leven in Lansingerland

€10
De Rotterdamse rapper en dichter Marco Martens spreekt met Lansingerlanders over wat ze drijft, aan het lachen of aan het huilen maakt. Want meer dan een gedicht is poëzie het leven zelf. Op initiatief van Theater ’t Web en Bibliotheek Oostland stelde hij een bijzonder matinee samen met muziek, poëzie, hiphop en gezelligheid.

(more…)

Femke Vernij – Op volle kracht

Date: 5 February 2022

Time: 20.00

Femke Vernij – Op volle kracht

uitverkocht
Ze is terug, onze eigen Bleiswijkse Femke! Eind 2017 stond ze al in ons theater met haar groep Meiden van LOS. En vanavond speelt ze haar solovoorstelling ‘Op volle kracht’. Energiek, muzikaal, knettergek en serieus. ‘Ook al krimpen we tijdens ons leven, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen blijven groeien.’
(more…)

Klaas Prins – Exodus

Date: 19 February 2022

Time: 20.00

Klaas Prins – Exodus

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
Klaas is bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. In zijn tweede voorstelling Exodus gaat cabaretier/muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af?

(more…)

Jogchem Jalink – Maar eerst ving ik een monster (2+)

€7,50
Poppenspeler Jogchem Jalink (van o.a. Gonnie & Vriendjes en Sesamstraat) speelt dit grappige muzikale verhaal met een enorme groep vrolijke monsterpoppen. ‘Leuke, grappige monsters. Grote monsters. Kleine monsters. Pluizige monsters in alle kleuren van de regenboog. En állemaal willen ze meedoen met de voorstelling!’
(more…)

Gestampte Meisjes – Lext Nevel

Date: 26 February 2022

Time: 20.00

Gestampte Meisjes – Lext Nevel

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
In een snelle montage van brutale, vrolijke en overmoedige scènes spelen De Gestampte Meisjes met de vragen van hun generatie: wat is een gelukkig leven en wanneer ben ik ooit tevreden? Vergeet al die goeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die TED-talk-experts maar kletsen. De Gestampte Meisjes laten de waarheid zien!

(more…)

Silvester Zwaneveld – Lichtgeraakt!

Date: 12 March 2022

Time: 20.00

Silvester Zwaneveld – Lichtgeraakt!

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
Silvester (die van met Arie) is terug en hoe! Gedreven, bevlogen, verhalend en oer grappig. In ‘Lichtgeraakt’ doet Silvester op hilarische wijze uit de doeken waarom ‘geraakt’ worden een absolute basisbehoefte is. Altijd met goeie grappen, interactie met de zaal, toffe verhalen en nieuwe technieken. Een theatershow die nog dagenlang lekker nagloeit.

(more…)

Joke Bruijs – Joke Bruijs zingt d’r moers taal

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
We moesten ons even in onze armen knijpen: Joke Bruijs in Theater ’t Web! Trots is nog zacht uitgedrukt. De oer-Rotterdamse artieste komt naar Bleiswijk met een voorstelling vol Nederlands repertoire, anekdotes en kleine sketches, en een paar topmusici. Onze tip: haast u met het kopen van uw kaartje voor deze avond!

(more…)

Dender – Bliep Bliep (5+)

Date: 20 March 2022

Time: 14.00

Dender – Bliep Bliep (5+)

€7,50
Een robot die alles voor je doet. Voordat je zelf weet wat je wilt, weet de robot het al. Met veel fysieke humor, livetekeningen en livemuziek vertelt Dender een indringend verhaal over een man en zijn robot. Dender maakt cartoontheater. Alsof er een stripverhaal voor je ogen tot leven komt.

(more…)

Lonneke Dort – Allemaal of niemand

Date: 2 April 2022

Time: 20.00

Lonneke Dort – Allemaal of niemand

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
Lonneke Dort zou willen leven als kluizenaar, maar kan het niet over haar hart verkrijgen om de mensheid achter zich te laten. Ook als dit betekent dat ze regelmatig ‘doei’ roept, maar niemand iets terugzegt. Haar tweede cabaretprogramma gaat over niets bijdragen aan de wereld, gadgets en niet meer weten hoe tonic smaakt omdat er steeds gin in zit.

(more…)

Laatste nieuws:

Bleiswijkse gedichtenroute onthuld

De Bleiswijkse gedichtenroute is onthuld tijdens het radioprogramma Dwars door Rijnmond op RTV Rijnmond. In de etalages van vijf Bleiswijkse winkeliers hangen de komende weken gedichten die geschreven zijn door lokale dichters. Zondag 30 januari is de bijhorende...

‘Antiheld’ Chris Verlaan op podium Theater ‘t Web

Chris Verlaan treedt 22 januari op in Theater 't Web in Bleiswijk met zijn voorstelling 'Man in de maak'. De cabaretier werd door Parool omschreven als een "antiheld, die met zijn trage energie en dito lichaamsbewegingen op de lachspieren werkt". Verlaan was in 2018...

Soep maken op het podium van Theater ‘t Web

Theater 't Web start dit jaar met een heuse jeugdprogrammering. De eerste voorstelling is op zondagmiddag 16 januari: Soep! door het theatergezelschap IJsbeer Inc. Soep! is een beeldende voorstelling over de oorsprong van ons eten, met een grote dosis humor en een...

Digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de programmering van Theater ‘t Web

Vrienden gezocht

Steunt u ons initiatief? Wordt Vriend van Theater ‘t Web.