Welkom bij Theater ‘t Web

Fijn dat u ons gevonden heeft. Cultuur, oefenen, lezen en ontmoeten, dat is de kern van het gezamenlijk cultuurhuis van Bibliotheek Oostland en Stichting Behoud ’t Web. Daarbij is Bibliotheek Oostland de nieuwe eigenaar en exploitant van ’t Web; de bibliotheek zal dan ook over enkele maanden verhuizen. Stichting Behoud ’t Web zorgt vanaf december voor de culturele programmering.

Programmering

Alle hieronder genoemde optredens zijn onder voorbehoud.

Het Grote Groep 8 Feest

Date: 17 June 2023
Time: 19:00
discobal-1080×675 Cropped

€0,00
Geen jaar zo spannend als groep 8 van de basisschool. Afscheid nemen van je oude school, en je klaarmaken voor de middelbare. Een jaar om bij stil te staan, vindt Theater ’t Web. Daarom organiseren we voor alle leerlingen van groep 8 in Bleiswijk een avond met muziek en spektakel. Je kaartje kost niks, noppes, nada. Vooraf aanmelden via de schooljuf of -meester.

Jazz in ‘t Web

Date: 24 June 2023
Time: 15:00
Daan Kluwer-1 Cropped

€30,00
Toegegeven, Jazz in ’t Web is niet het eerste (of grootste) jazzfestival in 010. Maar wel het laagdrempeligste, verrassendste en gezelligste. We hebben vijf mooie namen uit het Nederlandse jazz-circuit weten vast te leggen: West Coast Bigband, ArtVark, Daan Kluwer Kwartet, Kenturah’s Kitchen en RED! En dat dus gewoon in Bleiswijk/Lansingerland/010!

(more…)

Laatste nieuws:

‘Tegenwoordig ben je té woke, of niet woke genoeg’

“Vijf minuten voor de voorstelling staan we stijf van de spanning. Maar eenmaal op het podium voelt het als thuiskomen”, vertellen Manon Blaauw en Kevin van den Berg. Samen vormen ze cabaretduo Blauwe Vinkjes. Op 20 mei treden ze op in Theater ’t Web in Bleiswijk met...

Kindervoorstelling Kabouter Thijm in Theater ‘t Web

Theatergezelschap Koekla speelt zondag 21 mei  Kabouter Thijm in Theater 't Web in Bleiswijk. Kabouter Thijm is Een grappige voorstelling voor de allerkleinsten (2+) over een kabouter, elfjes, de bijtjes en een beetje magie, naar een prentenboek van Admar Kwant....

Digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de programmering van Theater ‘t Web

[mailpoet_form id=”2″]

Vrienden gezocht

Steunt u ons initiatief? Wordt Vriend van Theater ‘t Web.