Zaterdagavond 11 mei is Theater ‘t Web een klein beetje Aziatisch. Film Plus staat dan namelijk in het teken van India. De muziek wordt verzorgd door Martinez & Gaņeś. Zij spelen traditionele Indiase muziek. Daarnaast is er een film (Slumdog Millionaire) en zijn er hapjes.

Met het duo Martinez & Gaņeś heeft Theater ‘t Web twee topmuzikanten weten te programmeren. Ganesh Ramnath is een jonge, veelzijdige muzikant op het gebied van Noord-Indiase klassieke muziek. In 2008 beëindigde hij zijn studie in Tabla en Vocal met (suma) cum laude en ontving de Stipendium Award van de Codarts University. Hij trad op in onder meer het Amsterdamse Concertgebouw en tal van muziekfestivals in Europa.

Martijn Baaijens begon op zeer jeugdige leeftijd met gitaar spelen en met klassiek gitaarlessen toen hij 9 jaar was. Tijdens zijn studie Klassieke gitaar werd hij door docent Robby Faverey geïnspireerd om de Indiase Raga muziek te Hij studeerde daarna sarod (een Indiase gitaar) op het Rotterdams conservatorium en is actief in diverse muziekprojecten.

Kaarten

Toegang tot Film Plus: India op 11 mei kost slechts 5 euro. Dat bedrag is inclusief film, livemuziek en hapjes. De zaal gaat open om 19.30 uur, het optreden van Ganesh Ramnath en Martijn Baaijens start rond 19.45, en rond 20.00 begint Slumdog Millionaire. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.