LOS Muziektheater treedt op zaterdagavond 9 december op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. De vier dames van LOS zijn daarmee de eerste act in het nieuwe cultuurhuis. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De meiden van LOS Muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, vonden elkaar op het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.

In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op, en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals als het AKF en het GSCF.
Vanaf toen stonden zij in de theaters. Eerst met hun voorstelling Lijf On Stage (2010-2012). Vervolgens kwamen FCKD (2012-2014) en Total LOS (2014-2016). Op dit moment touren zij met hun nieuwe voostelling VAST, geregisseerd door Silvester Zwanenveld.

Theater ‘t Web is verheugd met de komst van LOS. Niet alleen omdat LOS een grote live-reputatie heeft en in veel grote theaters in het land heeft gestaan. Maar ook omdat LOS voor een deel Bleiswijks is: Femke Vernij is afkomstig uit Bleiswijk. Ze is dan ook verheugd dat ze op 9 december in haar oude woonplaats kan optreden.

LOS Muziektheater treedt op zaterdag 9 december, 20.15 uur op in Theater ‘t Web, Nachtegaallaan 4, Bleiswijk. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten €15 per persoon en kunnen gekocht worden via www.theatertweb.nl.