Negen Bleiswijkse talenten hebben zich aangemeld voor de DEB Challenge, de talentenjacht van Theater ‘t Web. De zangeressen, drummer, dichter, danseressen en violist strijden om een wisselbokaal en mooie geldprijzen. De DEB Challenge is op zaterdagavond 15 juni.

Theater ‘t Web start dit jaar met de DEB Challenge, De Bleiswijkse talentenjacht. Daarmee eert Theater ‘t Web een overleden medewerkster: zij vroeg bezoekers aan haar uitvaart een donatie te doen aan het theater, zodat Bleiswijk ervan zou profiteren. In overleg met haar en haar familie is besloten een jaarlijkse talentenjacht te organiseren.

Tot eind april konden Bleiswijkse talenten zich aanmelden. Dat leverde negen deelnemers op. Zij strijden op 15 juni om de hoofdprijzen: een waardecheque van €250, een wisselbeker én een optreden voor de nummer 1, €150 voor de nummer 2 en €100 voor de nummer 3. De jury bestaat uit Ron van Weers, wethouder Ankie van Tatenhove en Charmaine Hulsbosch.

De DEB Challenge wordt een vrolijke avond, met onder meer een gastoptreden van goochelaar Mat’s Magic. De deuren van Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) gaan open om 19.00 uur, de programmering start om 19.30 uur. Kaarten kosten €2,00 (inclusief 1 consumptie) en kunnen zolang de voorraad strekt online gekocht worden via www.theatertweb.nl.