Film Plus is terug in Theater ‘t Web. Op de eerste zaterdagavond van de maand wordt het theater omgetoverd tot een filmhuis. Komend seizoen staan de films in het teken van ‘Leef!’. Op zaterdagavond 2 november is de eerste Film Plus-avond met livemuziek, hapjes en de culthit ‘The Grand Budapest Hotel’ van regisseur Wes Anderson.

Het ooit zo majestueuze Grand Budapest Hotel is in verval geraakt. Dat dit ook wel eens anders is geweest komt een van de huidige gasten (Jude Law) te weten wanneer hij in gesprek raakt met de eigenaar Mr. Moustafa (F. Murray Abraham). Onder het genot van een diner begint Moustafa te vertellen over de talloze avonturen die hij meemaakte met M. Gustave (Ralph Fiennes), zijn grote leermeester en degene aan wie hij het bezit van het hotel te danken heeft. Gustave was een bijzondere bekwame conciërge die het zijn gasten goed naar de zin maakte. De oudere en rijke dames maakte hij het zodanig naar de zin dat je je kunt afvragen of dat nog past binnen zijn baan.

‘The Grand Budapest Hotel’ is een schitterende, sprookjesachtige, sfeervolle en kleurrijke film die niet voor niets volle zalen trok in de Nederlandse filmhuizen. Voor en na de vertoning van de film is er livemuziek: binnenkort wordt bekendgemaakt welke artiest dan zal optreden. Daarnaast zijn er tijdens de pauze en na afloop hapjes.

Kaarten

Kaarten voor Film Plus van 2 november kosten slechts €5,00. Dat is inclusief hapjes en livemuziek. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.