Zaterdagavond 16 februari staan cabaretiers Oscar Arnold, Sidney Schmeltz en Tim Hartog op het podium van Theater ‘t Web. Zij try-outen elk een deel van hun nieuwe show tijdens de voorstelling ‘TRYO’. Presentator van de avond is comedian Esther van der Voort.

Afgelopen juni boekte Theater ‘t Web voor het eerst de voorstelling TRYO. Een groot succes. Enig minpuntje: het optreden van rapper/comedian Sidney Schmeltz (bekend van Youtube-kanaal ‘De Rijke Tata’s Show’ en Powned en een nummer als ‘Hooggeleid’) moest op het laatste moment worden afgeblazen wegens een plotselinge ziekenhuisopname. Theater ‘t Web is blij dat de ‘rijke tata’ nu alsnog naar Bleiswijk komt.

Oscar Arnold wordt de Nederlandse Woody Allen genoemd, maar de ‘droogkloot’ wordt ook vergeleken met Mr. Bean en Philippe Geubels. Hij weet de ene spitsvondige anekdote af te wisselen met weer andere absurd-komische verhalen. Van de eerste tot de laatste minuut zit je bij Oscar Arnold op het puntje van je stoel.

Rotterdammer Tim Hartog was onder andere te zien op Lowlands, Oerol, International Comedyfestival Rotterdam, TEDx, Noorderslag, Metropolis, Bevrijdingsfestival, The Comedy Factory’ en ‘De Grote Improvisatieshow’ (RTL4). Daarnaast is hij de vaste MC van de The Stand Up Club in Theater Walhalla.

De avond wordt gepresenteerd door Esther van der Voort. Als MC heeft ze een brede staat van dienst en won de Talent Vakjury Award van het Internationaal Comedy Festival Rotterdam. Daarnaast doet ze ook ‘serieuze’ klussen, zoals dagvoorzitter zijn tijdens bijeenkomsten van bijvoorbeeld ministeries.

Kaarten voor TRYO op 16 februari (deuren open: 19.30 uur, aanvang: 20.00) kosten €15 per stuk en zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.