Theater ‘t Web en theatergezelschap Impro4U organiseren op zaterdagmiddag 21 maart een workshop improvisatietheater in Bleiswijk. Deelnemers leren tijdens de workshop de beginselen van de populaire improvisatievorm Theatersport. De workshop is gratis voor bezoekers aan de voorstelling van Impro4U.

Altijd al eens op het podium willen staan als theatersporter? Of misschien juist sterker in de schoenen willen staan tijdens discussies op je werk? Kom dan zaterdagmiddag 21 maart naar de workshop improvisatietheater. Acteurs van Impro4U geven dan een workshop van 1,5 uur.

Edwin van Koeverden is leider van Impro4U en verzorgt de workshop: “Tijdens de workshop behandelen we een aantal theatersport-vormen en gaan we samen aan de slag met improviseren. Kern van de workshop is de afkorting SMART. Die afkorting staat bij improvisatietheater voor Schitter en laat schitteren, ​Motiveren, ​Accepteren, ​Risico’s nemen, ​Teamdenken.”

Gratis deelname

De workshop Improvisatietheater start op 21 maart 15.30 uur in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Deelname kost €2,50. Maar de workshop is gratis voor iedereen die een kaartje heeft gekocht voor de voorstelling ‘Vissen en rammen’ van Impro4U & Friends op zaterdagavond 21 maart. Ga naar www.theatertweb.nl voor meer informatie en kaarten.