De Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie

Zaterdag 17 november
18.00 – 23.00 uur
Theater ’t Web
Nachtegaallaan 4
2665 EH Bleiswijk

Tijdschema


18.00 uur: deuren open
18.30 uur: start
19.15 uur: pauze
19.45 uur: vervolg
20.15 uur: pauze
20.30 uur: vervolg
22.15 uur: einde programmering
23.00 uur: einde Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie

Te koop

Boekhandel Muilenburg uit Bleiswijk is tijdens de Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie aanwezig met een kraam. Daar kunt u uitgaven van de meeste optredende dichters kopen.

Consumpties

Voor het kopen van drankjes in Theater ’t Web dient u muntjes te kopen. Deze kunt u alleen met pin betalen. Eenmaal gekochte muntjes worden niet ingenomen, maar zijn ook geldig tijdens andere voorstellingen in Theater ’t Web.

Presentatie:
Manuela Bijl

De presentatie van de Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie is in handen van spreker, ondernemer, interviewer en raadslid Manuela Bijl uit Pijnacker-Nootdorp.

De stadsdichters van Zuid-Holland op één avond op één locatie. Dat was het doel van de Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie. En dat is gelukt: zaterdagavond 17 november staat Theater ’t Web volledig in het teken van poëzie uit onze mooie provincie. Op deze pagina vindt u informatie over het programma.

Gratis ‘walking dinner’

Als bezoeker aan de Avond van de Zuid-Hollandse poëzie krijgt u een ‘walking dinner’ aangeboden door Verstegen Spices & Sauces en dochteronderneming Swirling Spoons.

Swirling Spoons is een start-up bedrijf dat zich voornamelijk richt op grootkeuken/catering activiteiten. Vanuit de grootkeuken worden onder andere ook de Foodtrucks bevoorraad die dit jaar o.a. op alle Trek Foodfestivals staan. Uiteraard worden deze hippe hapjes op smaak gebracht met kruiden en specerijen van Verstegen.

Door de sponsoring van het ‘walking-dinner, steunen Verstegen Spices & Sauces en Swirling Spoons de cultuur en de inwoners van Lansingerland en Zuid-Holland.

Muziek: Tom Vrolijk

Tijdens blok 2 van het programma is er livemuziek van Tom Vrolijk (Den Haag, 7 november 1992). Tom Vrolijk is zanger, songwriter, gitarist en componist die momenteel in Delft woont. Voor zijn 18e verjaardag kreeg hij een gitaar. In december 2012 schreef hij per ongeluk zijn eerste nummer: “Ondanks dat”.

Tom wist dat er geen weg meer terug was. In een korte tijd schreef hij tientallen liedjes. In 2015 richtte hij de band The Lucky Spares op waarmee hij zijn eerste album “Tom Vrolijk & The Lucky Spares” opnam, dat in 2017 uitkwam.

Met dank aan

De Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Entree: €15